DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24214

Название: Structure stabilization of fermented-milk pastes
Другие названия: Стабілізація структури кисломолочних паст
Авторы: Pasichny, Vasiliy
Пасічний, Василь Миколайович
Yushchenko (Gonchar), Natalia
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Mykoliv, Ivan
Миколів, Іван Михайлович
Kuzmyk, Ulyana
Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
Ключевые слова: fermented-milk pastes
green buckwheat
structure’s stabilization
кисломолочні пасти
зелена гречка
стабілізація структури
кисломолочные пасти
зеленая гречка
стабилизация структуры
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Structure stabilization of fermented-milk pastes / V. Pasichnyi, N. Yushchenko, I. Mykoliv, U. Kuzmyk // Ukrainian Food Journal. – 2015. – Volume ІV, Issue 3. – Рag. 431 – 439.
Краткий осмотр (реферат): To prevent moisture separation in fermented-milk products we suggest using unroasted buckwheat grains, which possess moisture-retaining and stabilizing qualities due to the content of mucus, protein, dietary fiber etc. Для запобігання відділення вологи в кисломолочних продуктах пропонуємо використовувати несмажені зерна гречки, які виявляють вологоутримуючі та стабілізуючі властивості завдяки вмісту слизей, білків, харчових волокон тощо. Для предотвращения отделения влаги в кисломолочных продуктах предлагаем использовать нежареные зерна гречихи, которые проявляют влагоудерживающие и стабилизирующие свойства благодаря содержанию слизи, белков, пищевых волокон и т.п.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24214
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Kuzmyk.pdf1,52 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback