Підбір оптимальних режимів виробництва гірких настоянок за допомогою програми STATISTICA 6.1.Ru
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В основі технології виробництва гірких настоянок лежить процес екстрагування пряно-ароматичної сировини. Метою досліджень є підбір оптимальних режимів екстрагування в технології виробництва гірких настоянок, який би забезпечив максимальне вилучення біологічно активних речовин, короткі терміни виробництва та зменшив витрати спирту. The technology of production of bitter liqueurs is the process of extracting aromatic materials. The purpose of research is the selection of optimal extraction modes in technology of bitter liqueurs, which provides maximum extraction of biologically active substances, short term production and reduced consumption of alcohol.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, екстрагування, гіркі настоянки, лікеро-горілчана промисловість, extraction, bitters, alcoholic beverage industry
Бібліографічний опис
Рибачок, А. В. Підбір оптимальних режимів виробництва гірких настоянок за допомогою програми STATISTICA 6.1.Ru / А. В. Рибачок, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 57.