Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24253
Title: Підбір оптимальних режимів виробництва гірких настоянок за допомогою програми STATISTICA 6.1.Ru
Other Titles: Selection of the optimal mode of production using bitter liqueurs program STATISTICA 6.1.Ru
Authors: Рибачок, Альбіна Вікторівна
Попова, Наталія Вікторівна
Rybachok, Albina
Popova, Nataliia
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
екстрагування
гіркі настоянки
STATISTICA 6.1.Ru
лікеро-горілчана промисловість
экстрагирования
горькие настойки
ликеро-водочная промышленность
extraction
bitters
alcoholic beverage industry
Issue Date: 2016
Citation: Рибачок, А. В. Підбір оптимальних режимів виробництва гірких настоянок за допомогою програми STATISTICA 6.1.Ru / А. В. Рибачок, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 57.
Abstract: В основі технології виробництва гірких настоянок лежить процес екстрагування пряно-ароматичної сировини. Метою досліджень є підбір оптимальних режимів екстрагування в технології виробництва гірких настоянок, який би забезпечив максимальне вилучення біологічно активних речовин, короткі терміни виробництва та зменшив витрати спирту. В основе технологии производства горьких настоек лежит процесс экстрагирования пряно-ароматического сырья. Целью исследований является подбор оптимальных режимов экстрагирования в технологии производства горьких настоек, который бы обеспечил максимальное извлечение биологически активных веществ, короткие сроки производства и уменьшил расходы спирта. The technology of production of bitter liqueurs is the process of extracting aromatic materials. The purpose of research is the selection of optimal extraction modes in technology of bitter liqueurs, which provides maximum extraction of biologically active substances, short term production and reduced consumption of alcohol.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24253
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.pdf88.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.