Дослідження способів перероблення ягід журавлини для виробництва натуральних збагачувачів кисломолочних напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Харчування є основною біологічною потребою людини. Харчування суттєво впливає на стан здоров'я, працездатність та тривалість життя людини. До функціональних продуктів відносяться продукти, які виявляють позитивну дію на здоров'я людини при їх регулярному вживанні в ефективних дозах. Food is a basic biological needs. Eating a significant impact on the health, performance and life expectancy. Functional foods are products that exhibit a positive effect on human health during their regular use in effective doses.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, ягоди журавлини, молочна продукція, функціональні продукти, cranberries, dairy products, functional foods

Бібліографічний опис

Кожухівська, І. М. Дослідження способів перероблення ягід журавлини для виробництва натуральних збагачувачів кисломолочних напоїв / І. М. Кожухівська, Н. О. Стеценко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 18.