Дослідження способів перероблення ягід журавлини для виробництва натуральних збагачувачів кисломолочних напоїв
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Харчування є основною біологічною потребою людини. Харчування суттєво впливає на стан здоров'я, працездатність та тривалість життя людини. До функціональних продуктів відносяться продукти, які виявляють позитивну дію на здоров'я людини при їх регулярному вживанні в ефективних дозах. Food is a basic biological needs. Eating a significant impact on the health, performance and life expectancy. Functional foods are products that exhibit a positive effect on human health during their regular use in effective doses.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, ягоди журавлини, молочна продукція, функціональні продукти, cranberries, dairy products, functional foods
Бібліографічний опис
Кожухівська, І. М. Дослідження способів перероблення ягід журавлини для виробництва натуральних збагачувачів кисломолочних напоїв / І. М. Кожухівська, Н. О. Стеценко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 18.