Використання біологічно активованого зерна у виробництві хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Пророщування зерна є одним з методів біологічної активації. Новим напрямом, який розвивається за кордоном та в Україні, є використання пророщеного зерна у харчовій індустрії і, зокрема, у виробництві хлібобулочних виробів. Sprouting grains is one method of biological activation. New direction that developed abroad and in Ukraine, is the use of sprouted grains in the food industry, particularly in the production of bakery products.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, пророщене зерно, хлібобулочні вироби, харчова та біологічна цінність, sprouted grain, baked goods, food and biological value

Бібліографічний опис

Кужиль, Н. Використання біологічно активованого зерна у виробництві хліба / Н. О. Кужиль, С. А. Бажай-Жежерун // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 38.