Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24281
Title: Використання термодинамічного методу у оцінці якості масляних сумішей
Authors: Дрозд, Наталія Володимирівна
Вашека, Оксана Миколаївна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
термодинамічний метод
масляні суміші
диференціація гліцеридів
thermodynamic method
oil mixture
differentiation glycerides
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2016
Citation: Дрозд, Н. В. Використання термодинамічного методу у оцінці якості масляних сумішей / Н. В. Дрозд, О. М. Вашека, О. В. Нєміріч // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 65.
Abstract: При формуванні консистенції та структури масляної суміші збагаченої комплексом рослинної сировини визначальними є процеси які перебігають у жирової фази продукту. Метою даної роботи є дослідження диференціації гліцеридів збагаченої масляної суміші термодинамічним методом. In forming the texture and structure of the oil-enriched mixture of plant material defining a set of processes that are occurring in the fat phase of the product. The aim of this work is to study the differentiation glycerides enriched mixture of oil thermodynamic method.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24281
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35.pdf88.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.