Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24282
Title: Способи виявлення підсолоджувачів у безалкогольних напоях
Authors: Федоренко, Ольга Валеріївна
Науменко, Ксенія Андріївна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
підсолоджувачі
безалкогольні напої
виявлення підсолоджувачів
sweeteners
soft drinks
identify sweeteners
Issue Date: 2016
Citation: Федоренко, О. В. Способи виявлення підсолоджувачів у безалкогольних напоях / О. В. Федоренко, К. А. Науменко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 67.
Abstract: Підсолоджувачі є групою харчових добавок, які використовуються для надання солодкого смаку харчовим продуктам і є альтернативою цукру. Існують натуральні та синтетичні підсолоджувачі. Sweeteners are a group of food additives that are used to provide the sweet taste of foods and is an alternative to sugar. There are natural and synthetic sweeteners.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24282
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37.pdf95.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.