Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24285
Title: Інноваційний спосіб визначення пористості житньо-пшеничного хліба
Authors: Дащинська, Ольга Андріївна
Петруша, Оксана Олександрівна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
хлібопекарська галузь
контроль якості продукції
показник пористості
baking industry
quality control
porosity index
Issue Date: 2016
Citation: Дащинська, О. А. Інноваційний спосіб визначення пористості житньо-пшеничного хліба / О. А. Никифорук, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 71.
Abstract: Безперервна еволюція сучасних технологій вимагає від галузей промисловості створення принципово нових підходів у сфері діяльності, оскільки загальноприйняті системи не забезпечують їх ефективного розвитку. Це стосується і хлібопекарської галузі. The continuous evolution of modern technology industries requires a fundamentally new approaches in the field, as conventional systems do not provide for their effective development. This also applies to the baking industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24285
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41.pdf182.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.