DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24299

Название: Обгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів
Другие названия: Justification use powders with wild plant materials technology pastry products
Авторы: Мирошник, Юлія Анатоліївна
Гавриш, Андрій Володимирович
Доценко, Віктор Федорович
Myroshnyk, Yuliya
Havrysh, Andrey
Dotsenko, Viktor
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
дикорослі рослини
рослинна сировина
мучные кондитерские изделия
дикорастущие растения
растительное сырье
pastry
wild plants
herbs
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Мирошник, Ю. А. Обгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів / Ю. А. Мирошник, А. В. Гавриш, В. Ф. Доренко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 134-136.
Краткий осмотр (реферат): Використання плодово-ягідних порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів дає змогу забезпечити організм людини вуглеводами, пектиновими і мінеральними речовинами, вітамінами та органічними кислотами. Использование плодово-ягодных порошков с дикорастущей растительного сырья в технологии мучных кондитерских изделий позволяет обеспечить организм человека углеводами, пектиновыми и минеральными веществами, витаминами и органическими кислотами. Use fruit powders wild plant materials technology pastry products allows to provide the body with carbohydrates, pectin and minerals, vitamins and organic acids.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24299
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
42.pdf91,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь