Обгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Використання плодово-ягідних порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів дає змогу забезпечити організм людини вуглеводами, пектиновими і мінеральними речовинами, вітамінами та органічними кислотами.
Use fruit powders wild plant materials technology pastry products allows to provide the body with carbohydrates, pectin and minerals, vitamins and organic acids.
Опис
Ключові слова
борошняні кондитерські вироби, дикорослі рослини, рослинна сировина, pastry, wild plants, herbs, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Мирошник, Ю. А. Обгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів / Ю. А. Мирошник, А. В. Гавриш, В. Ф. Доренко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 134-136.