Обгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Використання плодово-ягідних порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів дає змогу забезпечити організм людини вуглеводами, пектиновими і мінеральними речовинами, вітамінами та органічними кислотами. Use fruit powders wild plant materials technology pastry products allows to provide the body with carbohydrates, pectin and minerals, vitamins and organic acids.

Опис

Ключові слова

борошняні кондитерські вироби, дикорослі рослини, рослинна сировина, pastry, wild plants, herbs, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Мирошник, Ю. А. Обгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів / Ю. А. Мирошник, А. В. Гавриш, В. Ф. Доренко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 134-136.