Розроблення рецептур сиркових паст з використанням рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для розширення асортименту паст на основі сиру кисломолочного та підвищення їх біологічної цінності розроблено рецептуру нового продукту з використанням насіння льону. To expand the range of pastes based on cottage cheese and raising their biological value recipes developed new products using flax seeds.

Опис

Ключові слова

кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, сиркові пасти, рослинна сировина, рецептура, cheese pasta, herbs, recipe

Бібліографічний опис

Згурський, А. В. Розроблення рецептур сиркових паст з використанням рослинної сировини / А. В. Згурський // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 162–163.