Інтенсивне соління м’яса

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновано проводити вібраційну обробку у вакуумі при контакті шматка м’яса з вібруючою пластиною. A vibrating conduct processing in a vacuum when exposed piece of meat with vibrating plate.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, м’ясні продукти, м'ясна сировина, соління м’яса, meat products, raw meat, salting meat

Бібліографічний опис

Коваль, О. А. Інтенсивне соління м’яса / О. А. Коваль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 168-170.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced