Інтенсивне соління м’яса
Файли
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано проводити вібраційну обробку у вакуумі при контакті шматка м’яса з вібруючою пластиною.
A vibrating conduct processing in a vacuum when exposed piece of meat with vibrating plate.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, м’ясні продукти, м'ясна сировина, соління м’яса, meat products, raw meat, salting meat
Бібліографічний опис
Коваль, О. А. Інтенсивне соління м’яса / О. А. Коваль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 168-170.