Інноваційна технологія піноподібного напівфабрикату типу «суфле» на основі цукрозамінника нового покоління еритритолу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вироби на еритритолі заслуговують статус: «без цукру (сахарози)», «функціональний продукт», «з пониженою калорійністю», «з редукованою глікемічністю». Articles erythritol deserved status, "no sugar (sucrose)," "functional product", "with low calorie," "with reduced hlikemichnistyu."

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, цукрозамінник, еритритол, суфле, sweetener, erythritol, souffle

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Інноваційна технологія піноподібного напівфабрикату типу «суфле» на основі цукрозамінника нового покоління еритритолу / А. М. Дорохович, А. В. Мурзін // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 215-217.