Інноваційна технологія піноподібного напівфабрикату типу «суфле» на основі цукрозамінника нового покоління еритритолу
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Вироби на еритритолі заслуговують статус: «без цукру (сахарози)», «функціональний продукт», «з пониженою калорійністю», «з редукованою глікемічністю».
Articles erythritol deserved status, "no sugar (sucrose)," "functional product", "with low calorie," "with reduced hlikemichnistyu."
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, цукрозамінник, еритритол, суфле, sweetener, erythritol, souffle
Бібліографічний опис
Дорохович, А. М. Інноваційна технологія піноподібного напівфабрикату типу «суфле» на основі цукрозамінника нового покоління еритритолу / А. М. Дорохович, А. В. Мурзін // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 215-217.