Перспективи використання борошна гречаного екструдованого в кулінарній продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розробка технологій нових продуктів харчування з використанням традиційної і нетрадиційної рослинної сировини, яка має лікувальні властивості і широкий спектр використання, є пріоритетним напрямком наукових досліджень. Development of technologies of new food products using traditional and alternative plant material that has medicinal properties and wide range of use is a priority for research.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, екструдоване борошно, кулінарна продукція, гречане борошно, вuckwheat flour, extruded flour, culinary products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Перспективи використання борошна гречаного екструдованого в кулінарній продукції / І. В. Тополь, М. М. Єрмоленко, І. Л. Корецька, Ю. П. Фурманова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 196-199.