Оцінка забарвлення цукру з використанням сенсорної системи типу «Електронне око»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Цукор є важливим елементом харчування людини та сировиною для виробництва продуктів у харчовій промисловості. Не дивно, адже він володіє не тільки високою калорійністю, а й солодким смаком. Основними джерелами цукру у світі є цукровий буряк та цукрова тростина. Sugar is an important human food and raw materials for production in the food industry. Not surprisingly, since it has not only high-calorie, but sweet taste. The main sources of sugar in the world is sugar beet and sugar cane.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, цукор, забарвлення цукру, контроль якості, sugar, color sugar, quality control

Бібліографічний опис

Веліканов, О. О. Оцінка забарвлення цукру з використанням сенсорної системи типу «Електронне око» / О. О. Веліканов, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 74.