Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24324
Title: Оцінка забарвлення цукру з використанням сенсорної системи типу «Електронне око»
Other Titles: Evaluation of sugar using color sensory system of the "electronic eye"
Authors: Веліканов, Олександр
Петруша, Оксана Олександрівна
Velikanov, Alexander
Petrusha, Oksana
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
цукор
забарвлення цукру
контроль якості
сахар
окраски сахара
контроль качества
sugar
color sugar
quality control
Issue Date: 2016
Citation: Веліканов, О. О. Оцінка забарвлення цукру з використанням сенсорної системи типу «Електронне око» / О. О. Веліканов, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 74.
Abstract: Цукор є важливим елементом харчування людини та сировиною для виробництва продуктів у харчовій промисловості. Не дивно, адже він володіє не тільки високою калорійністю, а й солодким смаком. Основними джерелами цукру у світі є цукровий буряк та цукрова тростина. Сахар является важным элементом питания человека и сырьем для производства продуктов в пищевой промышленности. Неудивительно, ведь он обладает не только высокой калорийностью, но и сладким вкусом. Основными источниками сахара в мире является сахарная свекла и сахарный тростник. Sugar is an important human food and raw materials for production in the food industry. Not surprisingly, since it has not only high-calorie, but sweet taste. The main sources of sugar in the world is sugar beet and sugar cane.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24324
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44.pdf100.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.