Застосування люмінесцентного методу та сенсорної системи типу «Електронне око» при виявленні фальсифікації молока содою

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На сьогоднішній день фальсифікація молока несе за собою небезпечний характер та усуває можливість виготовлення якісної продукції. Фермери та постачальники додають до молока лужні речовини - соду, для попередження скисання, цим же видаючи прогіркле молоко за свіже. To date, the falsification of milk leads to a dangerous character and eliminates the possibility of producing quality products. Farmers and suppliers are added to milk alkaline substances - soda, to prevent acidification, giving the same rancid milk for fresh.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, люмінесцентний метод, сенсорна система типу «Електронне око», фальсифікація молока, сода, люминесцентный метод, сенсорная система типа «Электронный глаз», фальсификация молока, luminescent method, sensory system of the "electronic eye", adulteration of milk, soda

Бібліографічний опис

Ганечко, М. Є. Застосування люмінесцентного методу та сенсорної системи типу «Електронне око» при виявленні фальсифікації молока содою / М. Є. Ганечко, О. О. Петруша // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 75.