Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24327
Title: Моніторинг вмісту нітратів у харчових продуктах
Authors: Дятлов, Дмитро Олегович
Ключко, Олександра Ігорівна
Біла, Галина Миколаївна
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
моніторинг
нітрати
харчові продукти
monitoring
nitrates
food
Issue Date: 2016
Citation: Дятлов, Д. О. Моніторинг вмісту нітратів у харчових продуктах / Д. О. Дятлов, О. І. Ключко, Г. М. Біла // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 78.
Abstract: У природі немає абсолютно чистих продуктів харчування. Нітрати у навколишньому середовищі можуть потрапляти різними шляхами. Від якості продуктів харчування залежить і якість нашого життя, тому щорічний моніторинг вмісту нітратів у продуктах харчування є важливим фактором якості нашого життя. In nature, there is absolutely clean food. Nitrates in the environment will be exposed in different ways. The quality of food depends on the quality of our lives as annual monitoring nitrates in food is an important factor in our quality of life.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24327
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48.pdf126.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.