Інноваційні напрями підвищення рентабельності послуг міні-бару в готелі
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У часи ринкової економіки основною метою діяльності будь-якого підприємства є здобуття максимальних прибутків при мінімальних затратах. Не є виключеннями і готельні підприємства, які отримують свій дохід шляхом надання різноманітних послуг клієнтам.
In times of market economy the main purpose of any company is getting maximum profit at minimum cost. Is no exception and hotel companies that receive their income through provision of services to clients.
Опис
Ключові слова
рентабельність, міні-бар, готель, profitability, mini-bar, hotel, кафедра туристичного та готельного бізнесу
Бібліографічний опис
Гільфанова, І. Р. Інноваційні напрями підвищення рентабельності послуг міні-бару в готелі / І. Р. Гільфанова, О. Г. Розметова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 258-260.