Енерегетичні показники процесу транспортування м’ясної сировини
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Використання комп’ютерних методів моделювання технологічних процесів у харчовій промисловості дозволяє отримати важливу актуальну інформацію про протікання окремих етапів процесів. Це дає можливість модернізувати існуюче обладнання а також проектувати нові машини та апарати з високими якісними показниками.
Опис
Ключові слова
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, транспортування, м’ясна сировина, енерегетичні показники, транспортировки, мясное сырье, энергетические показатели, carriage, raw meat, energy performance
Бібліографічний опис
Беседа, С. Д. Енерегетичні показники процесу транспортування м’ясної сировини / С. Д. Беседа, І. М. Литовченко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 34-35.