Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24407
Title: Біокорегування функціонального стану організму військовослужбовців компонентами харчових продуктів
Authors: Сімахіна, Галина Олександрівна
Ярош, Катерина Олександрівна
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів
військовослужбовці
харчові продукти
біокорегування
bio adjustment
military
food
Issue Date: 2016
Citation: Сімахіна, Г. О. Біокорегування функціонального стану організму військовослужбовців компонентами харчових продуктів / Г. О. Сімахіна, К. О. Ярош // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 109-111.
Abstract: Збереження і поліпшення фізичного та психофізичного стану військовиків у нинішніх умовах потребує організації спеціалізованої системи допомоги, орієнтованої на вирішення цієї надзвичайно важливої для України проблеми. Вона не повинна зводитись лише до традиційного медичного втручання, а спиратись на сучасні підходи до формування культури здоров’я в екстремальних умовах, використовуючи технології фізичної та психічної реабілітації. Preserving and improving the physical and mental and physical state of the soldiers in the current environment requires specialized system of care focused on solving this extremely important problem for Ukraine. It should not be limited only to traditional medical treatment and rely on modern approaches to creating a culture of health in extreme conditions, using the technology of physical and mental rehabilitation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24407
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf953.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.