Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів (Патент на корисну модель № 51905)
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис до патенту на корисну модель. Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів.
Description to useful model patent. Method for making coating for confectionary products.
Опис
Ключові слова
глазур, coating, кондитерські вироби, confectionary products, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент 46518 UA, МПК A23J 1/10 Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів / Погожих М. І.,
Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № u200906922 ; заявл. 02.07.2009 ; опубл. 05.01.2010, Бюл. № 15, 2010 р.