Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24417
Title: Перспективи використання сорго в технології хлібобулочних виробів
Authors: Приходько, Юлія Сергіївна
Дробот, Віра Іванівна
Keywords: сорго
хлібобулочні вироби
борошно
flour
sorghum
baked goods
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2016
Citation: Приходько, Ю. С. Перспективи використання сорго в технології хлібобулочних виробів / Ю. С. Приходько, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 137.
Abstract: Несприятлива екологія, низька біологічна та харчова цінність сучасних харчових продуктів та інші фактори призвели до значного погіршення стану здоров’я населення України. Хліб один з найбільш уживаних населенням продуктів харчування. Unfavorable environment, low biological and nutritional value of modern food production and other factors resulted in a significant deterioration of health of Ukraine. Bread is one of the most used public food.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24417
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94.pdf76.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.