Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24431
Title: Розроблення технології білково-збивного крему з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин, подовженим терміном придатності із застосуванням пюре з журавлини
Authors: Сивній, Іванна Іванівна
Волосецька, Мар`яна Василівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
білково-збивний крем
пюре з журавлини
термін придатності
protein-whipped cream
mashed cranberries
expiration date
Issue Date: 2016
Citation: Сивній, І. І. Розроблення технології білково-збивного крему з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин, подовженим терміном придатності із застосуванням пюре з журавлини / І. І. Сивній, М. В. Волосецька, В. І Оболкіна // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 160.
Abstract: Однією з груп кондитерських виробів, що користуються попитом у споживачів є торти та тістечка з оздобленням білково-збивним кремом типу суфле. One of the groups of confectionery products that are in demand among consumers are pies and cakes decorated with whipped cream protein-type souffle.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24431
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
111.pdf98.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.