DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24439

Название: Дослідження впливу імпульсного електромагнітного поля на Escherichia coli в воді
Другие названия: The influence of pulsed electromagnetic fields on Escherichia coli in water
Авторы: Святненко, Роман Сергійович
Маринін, Андрій Іванович
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Захаревич, Валерій Болеславович
Sviatnenko, Roman
Marynin, Andriy
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Zakharevych, Valeriy
Ключевые слова: кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Escherichia coli
імпульсне електромагнітне поле
вода
импульсное электромагнитное поле
pulsed electromagnetic field
water
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Дослідження впливу імпульсного електромагнітного поля на Escherichia coli в воді / Р. С. Святненко, А. І. Маринін, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. Б. Захаревич // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 189-190.
Краткий осмотр (реферат): Доведено можливість здійснення теплового оброблення води за рахунок нетеплових ефектів, що виникають за імпульсної дії електричних полів. Відкрито перспективи використання вітчизняних ІЕП-установок при первинному обробленні води. Перспективність розвитку напряму обумовлена створенням нових методів обробки харчових продуктів і води за допомогою ІЕП з покращеними характеристиками. Доказана возможность осуществления тепловой обработки воды за счет нетепловым эффектов, возникающих при импульсной действия электрических полей. открыто перспективы использования отечественных ИЭП-установок при первичном обработке воды. Перспективность развития направления обусловлена созданием новых методов обработки пищевых продуктов и воды с помощью ИЭП с улучшенными характеристиками. Proved the possibility of thermal processing water by non-thermal effects arising pulse action of electrical fields. Openly IEF prospects of domestic installations in the primary treatment of water. Future development direction is due to the creation of new processing methods of food and water by IEF with improved characteristics.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24439
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
40.pdf1,01 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback