DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2016 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24454

Название: Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії
Другие названия: Membrane processes and equipment in the food technology and engineering
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: мембранні процеси
обладнання
харчові технології
інженерія
мембранные процессы
оборудования
пищевые технологии
инженерия
membrane processes
equipment
food technology
engineering
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 11–13 жовтня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – 51 с.
Краткий осмотр (реферат): Видання містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії». Розглянуто проблеми застосування мембранних технологій в переробній та харчовій промисловості: теоретичні засади застосування мембранних технологій в харчовій промисловості; розробка та застосування полімерних та керамічних мембран в харчовій промисловості; сучасне обладнання для реалізації мембранних процесів; застосування мембранних технологій в підготовці питної води та в очищенні промислових стічних вод. Розраховано на науковців, дослідників та інженерно-технічних працівників, які займаються означеними проблемами в переробній та харчовій промисловості. Издание содержит материалы Международной научно-практической конференции «Мембранные процессы и оборудование в пищевых технологиях и инженерии». Рассмотрены проблемы применения мембранных технологий в перерабатывающей и пищевой промышленности: теоретические основы применения мембранных технологий в пищевой промышленности; разработка и применение полимерных и керамических мембран в пищевой промышленности; современное оборудование для реализации мембранных процессов; применения мембранных технологий в подготовке питьевой воды и в очистке промышленных сточных вод. Рассчитан на ученых, исследователей и инженерно-технических работников, занимающихся определенными проблемами в перерабатывающей и пищевой промышленности. The publication contains materials of International Scientific Conference "Membrane processes and equipment in the food technology and engineering." The problems of the use of membrane technology in processing and food industry: theoretical principles of membrane application technology in the food industry; development and application of polymer and ceramic membranes in the food industry; modern equipment implementation of membrane processes; the use of membrane technology in preparation of drinking water and industrial wastewater treatment. Intended for scientists, researchers and engineers workers engaged definite problems in the processing and food industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24454
Appears in Collections:2016

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Membrane processes and equipment in food technology and engineering.pdf880,33 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback