Searching for the limit yield stress of liquid sourdough
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Found significance of the limit of yield stress for the liquid sourdough humidity of 65 % and a temperature of 28 °C. Знайдено значення граничного напруження зсуву для рідкої опари вологістю 65 % і температурою 28 °С.
Опис
Ключові слова
індекс течії, напруження зсуву, рідка опара, реометрія, индекс течения, напряжение сдвига, жидкая опара, реометрия, flow index, yield stress, liquid sourdough, rheometry, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Dolomakin Y. Searching for the limit yield stress of liquid sourdough / Y. Dolomakin // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ. – Одеса : 2016. – С. 43-44.