DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24464

Название: Searching for the limit yield stress of liquid sourdough
Другие названия: Знаходження граничного напруження зсуву рідкої опари
Авторы: Dolomakin, Yuriy
Доломакін, Юрій Юрійович
Ключевые слова: індекс течії
напруження зсуву
рідка опара
реометрія
индекс течения
напряжение сдвига
жидкая опара
реометрия
flow index
yield stress
liquid sourdough
rheometry
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Dolomakin Y. Y. Searching for the limit yield stress of liquid sourdough / Y. Y. Dolomakin // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ. – Одеса, 2016. – С. 43-44.
Краткий осмотр (реферат): Found significance of the limit of yield stress for the liquid sourdough humidity of 65 % and a temperature of 28 °C. Знайдено значення граничного напруження зсуву для рідкої опари вологістю 65 % і температурою 28 °С. Найдено значение предельного напряжения сдвига для жидкой опары влажностью 65 % и температурой 28 °С.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24464
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
PDF_merged.pdf301,43 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback