DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24532

Название: Спосіб електрообробки цукрових розчинів (Патент на винахід №93805)
Другие названия: Способ электрообработки сахарных растворов (Патент на изобретение №93805)
Method for electrical treatment of sugar solutions (Invention patent number 93805)
Авторы: Мирончук, Валерій Григорович
Мирончук, Валерий Григорьевич
Mironchuk, Valeriy
Пономаренко, Віталій Васильович
Пономаренко, Виталий Васильевич
Ponomarenko, Vitaliy
Гарматій, Ярина Володимирівна
Гарматий, Ярина Владимировна
Harmatii, Yaryna
Ключевые слова: електрообробка
электрообработка
electrotreatment
розчин
раствор
solution
електроди
электроды
electrodes
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Патент 93805 UA , МПК С13В 20/18 (2011.01) Спосіб електрообробки цукрових розчинів / Мирончук В. Г., Гарматій Я. В., Пономаренко В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій . — № а 201001100 ; заявл. 03.02.2010 ; опубл. 10.03.2011, Бюл. № 5 , 2011 р.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб електрообробки цукрових розчинів передбачає обробку цукрових розчинів електричним полем напруженістю 75-150 В/см, яке створюється між ізольованими від розчину електродами. Згідно винаходу цукровий розчин протягом перших 2-3 хвилин обробляють змінним електричним полем і протягом наступних 4-5 хвилин продовжують обробку постійним електричним полем.Способ электрообработки сахарных раствором предусматривает обработку сахарных растворов электрическим полем напряженностью 75-150 В/см, которое создается между изолированными от раствора электродами. Согласно изобретению сахарный раствор на протяжении первых 2-3 минут обрабатывают переменным электрическим полем и на протяжении последующих 4-5 минут продолжают обработку постоянным электрическим полем.A method for electrical treatment of sugar solutions provides for treatment of sugar solutions by electrical field with intensity of 75-150 B/sm, occurring between electrodes isolated from solution. According to the invention, sugar solution during the first 2-3 minutes is treated by alternating electric field and during the subsequent 4-5 minutes the treatment by constant electric field is continued.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24532
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
method for electrical treatment of sugar.pdf100,44 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback