DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24534

Название: Швидкісний змішувач для замісу тіста (Патент на винахід №56357)
Другие названия: High-speed mixer for kneading dough (Invention patent number 56357)
Авторы: Пономаренко, Віталій Васильович
Яцина, Віталій Володимирович
Ponomarenko, Vitaliy
Yatsyna, Vitalii
Ключевые слова: патрубок
pipe
змішувач
смеситель
faucet
корпус
building
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Патент 56357 UA , МПК А21С 1/06(2006.01) Швидкісний змішувач для замісу тіста / Пономаренко В. В., Яцина В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № а 2010082333 ; заявл. 01.07.2010 ; опубл. 10.01.2011, Бюл. № 1, 2011 р.
Краткий осмотр (реферат): Швидкісний змішувач для замісу тіста складається з корпусу, змішувального вала з лопатками, приймального бункера, вивантажувального патрубка та приводу. На задній поверхні лопаток швидкісного змішувача тіста по їх середньому діаметру виконані отвори, які з'єднані з центральним отвором в змішувальному валу. Отвори виконані до осі вала швидкісного змішувача для замісу тіста почергово під кутом 45°і 135°.Скоростной смеситель для замеса теста состоит из корпуса, смесительного вала с лопастями, приемочного бункера, выгрузного патрубка и привода. На задней поверхности лопастей скоростного смесителя теста по их среднему диаметру выполнены отверстия, которые соединены с центральным отверстием в смесительном валу. Отверстия выполнены к оси вала скоростного смесителя для замеса теста поочередно под углом 45° и 135°.A high-speed mixer for kneading dough consists of a body, a mixing shaft with blades, a receiving tank, an unloading spout and a drive. On the rear surface of the blades of the high-speed dough mixer at mean diameter thereof openings are made which are connected with the central opening in a mixing shaft. The openings are made in the direction to the axle of the shaft of the high-speed mixer for kneading dough alternately at an angle of 45°and 135°.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24534
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
high-speed mixer for kneading.php165,35 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback