Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози з цукрового буряку з використанням нанокомпозиту алюмінію

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Використання традиційних методів екстрагування цукрози з бурякової стружки не завжди забезпечує необхідний ступінь вилучення сахарози. Для інтенсифікації даного процесу доцільно застосовувати додаткові методи обробки бурякової стружки, в тому числі й використання хімічних реагентів, які б дозволили попереджувати утворення та перехід у екстракт розчинних нецукрів. Using traditional methods of extraction of sucrose from beet chips does not always provide the necessary degree of extraction of sucrose. To intensify the process appropriate to apply additional methods of treatment of beet chips, including the use of chemical reagents that allow formation and prevent transition to extract soluble non-sugars.

Опис

Ключові слова

цукроза, sucrose, екстрагування, extraction, нанокомпозит, nanocomposite, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Українець, А. І. Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози з цукрового буряку з використанням нанокомпозиту алюмінію / А. І. Українець, В. В. Олішевський, Н. М. Пушанко, та ін. // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 13-17 верес. 2016 р. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – С. 35-37.