Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579
Название: Удосконалення технології сушіння зелені петрушки
Авторы: Перець, Анастасія Олегівна
Мурашко, Катерина Сергіївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Ключевые слова: удосконалення
сушіння
зелень петрушки
improvement
drying
parsley
кафедра технології консервування
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Перець, А. О. Удосконалення технології сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, К. С. Мурашко, В. В.Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 258.
Краткий осмотр (реферат): В роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
16 Perez V MNK Ternopil.pdf251.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.