Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579
Название: | Удосконалення технології сушіння зелені петрушки |
Авторы: | Перець, Анастасія Олегівна Мурашко, Катерина Сергіївна Шутюк, Віталій Володимирович |
Ключевые слова: | удосконалення сушіння зелень петрушки improvement drying parsley кафедра технології консервування |
Дата публикации: | 2016 |
Библиографическое описание: | Перець, А. О. Удосконалення технології сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, К. С. Мурашко, В. В.Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 258. |
Краткий осмотр (реферат): | В роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
16 Perez V MNK Ternopil.pdf | 251.65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.