Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579
Назва: | Удосконалення технології сушіння зелені петрушки |
Автори: | Перець, Анастасія Олегівна Мурашко, Катерина Сергіївна Шутюк, Віталій Володимирович |
Ключові слова: | удосконалення сушіння зелень петрушки improvement drying parsley кафедра технології консервування |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Перець, А. О. Удосконалення технології сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, К. С. Мурашко, В. В.Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 258. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16 Perez V MNK Ternopil.pdf | 251.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.