Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579
Назва: Удосконалення технології сушіння зелені петрушки
Автори: Перець, Анастасія Олегівна
Мурашко, Катерина Сергіївна
Шутюк, Віталій Володимирович
Ключові слова: удосконалення
сушіння
зелень петрушки
improvement
drying
parsley
кафедра технології консервування
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Перець, А. О. Удосконалення технології сушіння зелені петрушки / А. О. Перець, К. С. Мурашко, В. В.Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 258.
Короткий огляд (реферат): В роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24579
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16 Perez V MNK Ternopil.pdf251.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.