DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24618

Название: Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно - Східній Азії на прикладі Таїланду
Другие названия: Enohastronomic tourism: features of the development in South - East Asia on the example of Thailand
Авторы: Примак, Тетяна Юхимівна
Ткачук, Леоніла Миколаївна
Primak, Tatiana
Tkachuk, Leonila
Ключевые слова: кафедра туристичного та готельного бізнесу
національна кухня
еногастрономічний туризм
туристичний попит
эногастрономический туризм
туристический спрос
национальная кухня
enogastronomic tourism
national cuisine
tourist demand
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Ткачук, Л. М. Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно - Східній Азії на прикладі Таїланду / Л. М. Ткачук, Т. Ю. Примак // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, 24 листоп. 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 77-79.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24618
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
ilovepdf_com-77-79.pdf295,34 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback