Вдосконалення автоматизованої системи керування технологічним процесом підприємства харчової промисловості
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Особливістю процесу управління в сучасних диспетчерських системах є обов'язкова присутність людини, щоб уникнути неправильного впливу на систему, що може призвести до відмови об'єкта управління або навіть катастрофічних наслідків.
The feature of the management of modern dispatching systems are mandatory presence of a person to prevent improper influence on the system, which can lead to failure of the control object or even catastrophic consequences.
Опис
Ключові слова
система керування, харчова промисловість, SCADA, control system, food industry, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Бібліографічний опис
Сідлецький, В. М. Вдосконалення автоматизованої системи керування технологічним процесом підприємства харчової промисловості / В. М. Сідлецький // Проблеми та перспективи розвитку енергетики, електротехнологій та автоматики в АПК : IV Міжнародна науково-практична конференція, 21-22 листопада 2016 р. – К. : НУБІП, 2016. – С. 71-72.