Citrates of metals in technology of diabetic bakegoods

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The work is devoted to the research of the impact of calcium, magnesium, zinc, iron citrates and their mixture on technological process of bakery products for diabetics. The effect of citrates on the yeast fermentative activity, structural and mechanical properties of dough and quality of finished products is set.

Опис

Ключові слова

citrates of metals, fructose, mineral substances, bread, diabetes, technology, цитрати металів, фруктоза, мінеральні речовини, хліб, діабет, технологія, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Drobot, V. I. Citrates of metals in technology of diabetic bakegoods / V. I. Drobot, N. D. Prokhorova, A. A. Shevchenkо // International Conference of Industrial Technologies and Engineering. – 2015. – P. 173-176.