Технологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Встановлено технологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. Досліджено агрегативну стійкість, ступінь кристалічності, ступінь синерезису, кислотне та перекисне число модельних систем та кулінарного напівфабрикату.
The technological properties of culinary semi-finished product for soup-puree have been installed. The aggregate resistance, degree of crystallinity, degree of syneresis, acid and peroxide value of model system and culinary semi-finished product have been researched.
Опис
Ключові слова
технологічні властивості, technological properties, напівфабрикат, semi-finished product, модифікований крохмаль, modified starch, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Технологічні властивості кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв / О. С Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, Т. І. Іщенко // Наукові праці НУХТ. – Київ : НУХТ, 2016. - Том 22, №4. - С. 175-185.