DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Наукові видання НУХТ >
Ukrainian Food Journal >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24831

Название: Ukrainian food journal. Vol. 5. Issue 3
Другие названия: Український харчовий журнал. Том 5. Випуск 3
Авторы: National University of Food Technologies
Національний університет харчових технологій
Ключевые слова: food technologies
biotechnology
microbiology
food chemistry
processes and equipment of food productions
харчові технології
біотехнологія
мікробіологія
харчова хімія
процеси і апарати харчових виробництв
пищевые технологии
биотехнология
микробиология
пищевая химия
процессы и аппараты пищевых производств
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Ukrainian food journal = Український харчовий журнал : internatinal scientific journal. Vol. 5. Issue 3 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2016. - 191 p.
Краткий осмотр (реферат): International scientific periodical to publish the results of research experts in the field of food science, engineering and technology, chemistry, economics and management. Міжнародне наукове періодичне видання для публікації результатів досліджень фахівців у галузі харчової науки, техніки та технології, хімії, економіки і управління. Международное научное периодическое издание для публикации результатов исследований специалистов в области пищевой науки, техники и технологии, химии, экономики и управления.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24831
Appears in Collections:Ukrainian Food Journal

Files in This Item:

File Description SizeFormat
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2016 V.5 Is.3.pdf8,68 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback