Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24831
Title: Ukrainian food journal. Vol. 5. Issue 3
Authors: National University of Food Technologies
Keywords: food technologies
biotechnology
microbiology
food chemistry
processes and equipment of food productions
харчові технології
біотехнологія
мікробіологія
харчова хімія
процеси і апарати харчових виробництв
пищевые технологии
биотехнология
микробиология
пищевая химия
процессы и аппараты пищевых производств
Issue Date: 2016
Citation: Ukrainian food journal = Український харчовий журнал : internatinal scientific journal. Vol. 5. Issue 3 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2016. - 191 p.
Abstract: International scientific periodical to publish the results of research experts in the field of food science, engineering and technology, chemistry, economics and management. Міжнародне наукове періодичне видання для публікації результатів досліджень фахівців у галузі харчової науки, техніки та технології, хімії, економіки і управління.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24831
Appears in Collections:Ukrainian Food Journal

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2016 V.5 Is.3.pdf8.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.