DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2016 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24840

Название: Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції
Другие названия: Prospects for meat, dairy and oil and fat industries in the context of European integration
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: м'ясна галузь
молочна галузь
олієжирова галузь
перспективи розвитку
євроінтеграція
мясная отрасль
молочная отрасль
масложировая отрасль
перспективы развития
евроинтеграция
meat industry
dairy industry
oil and fat industry
development prospects
Eurointegration
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма і матеріали п'ятої міжнародної науково-технічної конференції, 7—8 листопада 2016 р. — К. : НУХТ, 2016. — 202 с.
Краткий осмотр (реферат): Видання містить програму і матеріали п'ятої міжнародної науково-технічної конференції. Розглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м’ясної, олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо оцінки якості і безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, пакувальних матеріалів і методів інтенсифікації технологічних процесів, підвищення ефективності діяльності підприємств в контексті євроінтеграції України. Розраховано на підготовлених дослідників і молодих учених, які займаються науковими інноваціями та практичним впровадженням наукових розробок у м’ясній, мололочній та олієжировий промисловості. Издание содержит программу и материалы пятой международной научно-технической конференции. Рассмотрены проблемы развития и совершенствования существующих технологий мясной, масложировой и молочной отраслей в Украине и мире и создания новых подходов к оценке качества и безопасности сырья и продуктов отрасли на основе современных физико-химических методов, использование нетрадиционного сырья, нового технологического и энергосберегающего оборудования, упаковочных материалов и методов интенсификации технологических процессов, повышения эффективности деятельности предприятий в контексте евроинтеграции Украины. Рассчитан на подготовленных исследователей и молодых ученых, занимающихся научными инновациями и практическим внедрением научных разработок в мясной, мололочной и масложировой промышленности. The publication contains the program and materials at the international scientific conference. The problems of development and improvement of existing technologies meat, oil and fat and dairy sectors in Ukraine and in the world and create new approaches to assessing the quality and safety of raw materials and products industry based on modern physical and chemical methods, the use of unconventional materials, latest technology and energy saving equipment, packaging materials and methods of intensification of technological processes, increase efficiency of enterprises in the context of European integration of Ukraine. Calculated trained researchers and young scientists who are engaged in scientific innovation and practical implementation of scientific development in the meat, and mololochniy oil and fat industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24840
Appears in Collections:2016

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Perspektyvy_rozvytku.pdf2,21 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback