Вплив питомої поверхні твердої фази гідроксиду кальцію вапняного молока на швидкість його переходу в розчин

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Здатність твердої фази гідроксиду кальцію вапняного молока до переходу у розчин під час вапнування залежить від його питомої поверхні. The ability of a solid phase of calcium hydroxide lime to go into solution during liming depends on its specific surface.

Опис

Ключові слова

гідроксид кальцію, розчин, поверхня, calcium hydroxide, solution, surface, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Гусарук, Т. В. Вплив питомої поверхні твердої фази гідроксиду кальцію вапняного молока на швидкість його переходу у розчин / Т. С. Гусарук, Л. М. Вєрченко, Л. М. Хомічак, В. В. Манк // Цукор України. - 2007. - № 2(51). – С. 28-31.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced