Вплив питомої поверхні твердої фази гідроксиду кальцію вапняного молока на швидкість його переходу в розчин
Файли
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Здатність твердої фази гідроксиду кальцію вапняного молока до переходу у розчин під час вапнування залежить від його питомої поверхні.
The ability of a solid phase of calcium hydroxide lime to go into solution during liming depends on its specific surface.
Опис
Ключові слова
гідроксид кальцію, розчин, поверхня, calcium hydroxide, solution, surface, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Гусарук, Т. В. Вплив питомої поверхні твердої фази гідроксиду кальцію вапняного молока на швидкість його переходу у розчин / Т. С. Гусарук, Л. М. Вєрченко, Л. М. Хомічак, В. В. Манк // Цукор України. - 2007. - № 2(51). – С. 28-31.