DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2492

Название: Вплив питомої поверхні твердої фази гідроксиду кальцію вапняного молока на швидкість його переходу в розчин
Другие названия: Effect of the specific surface of the solid phase of calcium hydroxide lime to speed its transition into the solution
Авторы: Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Манк, Валерій Веніамінович
Верченко, Лідія Михайлівна
Kos (Husaruk), Tatiana
Homichak, Lubomir
Mank, Valeriy
Verchenko, Lydia
Ключевые слова: гідроксид кальцію
розчин
поверхня
гидроксид кальция
раствор
поверхность
calcium hydroxide
solution
surface
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2007
Библиографическое описание: Гусарук, Т. В. Вплив питомої поверхні твердої фази гідроксиду кальцію вапняного молока на швидкість його переходу у розчин / Т. С. Гусарук, Л. М. Вєрченко, Л. М. Хомічак, В. В. Манк // Цукор України. - 2007. - № 2(51). – С. 28-31.
Краткий осмотр (реферат): Здатність твердої фази гідроксиду кальцію вапняного молока до переходу у розчин під час вапнування залежить від його питомої поверхні Способность твердой фазы гидроксида кальция известкового молока к переходу в раствор при известковании зависит от его удельной поверхности The ability of a solid phase of calcium hydroxide lime to go into solution during liming depends on its specific surface
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2492
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
5050.pdf331,19 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback