Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24969
Название: A study of the viscosity of water solutions of inulin – the functional food ingredient
Авторы: Zinchenko, Natalia
Simurova, Natalia
Shelakov, Andrei
Ключевые слова: viscosity
solution
inulin
в’язкість
розчин
інулін
кафедра харчової хімії
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Zinchenko, N. A study of the viscosity of water solutions of inulin – the functional food ingredient / N. Zinchenko, N. Simurova, A. Shelakov // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. - P. 224.
Краткий осмотр (реферат): Inulin is a perspective ingredient for the production of dietary, functional low fat and low sugar foods with improved structure, stability and taste sensations. To ensure product’s balanced nutritional profile and excellent taste properties, it is necessary to carry out a thorough study of physicochemical properties of the ingredients, especially their viscosity. The viscosity of diluted water solutions of inulin, extracted from tubers of Jerusalem artichoke, were examined. Kinematic, relative and specific viscosity was measured by a usual method using viscosimeter.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/24969
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zinchenko_food.pdf1.41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.