Склад хліба пшеничного з соєвою клітковиною (Патент на корисну модель № 113333)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто доцільність використання соєвої клітковини у технології пшеничного хліба. Сonsidered the feasibility of soy fibers usage in wheat bread production.

Опис

Ключові слова

xліб пшеничний, bread wheat, харчові волокна, food fibers, соєва клітковина, soy fibers, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 113333 UA, МПК А21D 8/02 (2006.01). Склад хліба пшеничного з соєвою клітковиною / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, В. Ф. Доценко, Н. В. Баляс ; заявник – Національний університет харчових технологій. - № u 2016 07343 ; заявл. 06.07.2016 ; опубл. 25.01.2017, Бюл. №2.

Зібрання