Желе з ревеню (Патент на корисну модель № 112390)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Желе з ревеню містить плодово-ягідний компонент, воду, цукор, желатин. Додатково вноситься пектин та як плодово-ягідний компонент використовують ревінь.

Опис

Ключові слова

желе, желе, jelly, ревінь, ревень, rhubarb, пектин, pectin, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 112390 UA, МПК А23L 21/10 (2016.01) Желе з ревеню / МедвідьІ. М., Ленчевська К. О., ІщенкоТ. І., Шидловська О. Б., Гавриш А. В. ; заявник – Національний університет харчових технологій. - № u 201607345 ; заяв. 06.07.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. №23, 2016 р.

Зібрання