DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25018

Название: Желе з ревеню (Патент на корисну модель № 112390)
Другие названия: Jelly of the rhubarb (Patent for utility model № 112390)
Авторы: Медвідь, Ірина Миколаївна
Шидловська, Олена Броніславівна
Іщенко, Тетяна Іванівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Ленчевська, Катерина Олександрівна
Medvid, Irina
Shydlovska, Olena
Ishchenko, Tatiana
Havrysh, Andrey
Lenchevska, Kateryna
Ключевые слова: желе
желе
jelly
ревінь
ревень
rhubarb
пектин
pectin
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 112390 UA, МПК А23L 21/10 (2016.01). Желе з ревеню / І. М. Медвідь, К. О. Ленчевська, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська, А. В. Гавриш ; заявник – Національний університет харчових технологій. - № u 2016 07345 ; заяв. 06.07.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. №23.
Краткий осмотр (реферат): Желе з ревеню містить плодово-ягідний компонент, воду, цукор, желатин. Додатково вноситься пектин та як плодово-ягідний компонент використовують ревінь. Желе из ревеня содержит плодово-ягодный компонент, воду, сахар, желатин. Дополнительно вносится пектин и как плодово-ягодный компонент используют ревень. Jelly of the rhubarb containing fruits and berries component, water, sugar, gelatin. Additionally introduced by pectin and as fruits and berries component using rhubarb.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25018
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
jele.pdf174,61 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback