Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25047
Назва: Спосіб виробництва сушеної цибулі (Патент на корисну модель № 112642)
Автори: Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Малежик, Іван Федорович
Судак, Оксана Миколаївна
Ключові слова: сушіння
цибуля
цукровий розчин
аскорбінова кислота
лимона кислота
drying
onions
sugar solution
ascorbic acid
lemon acid
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Патент на корисну модель112642 UA, А23L 27/16. Спосіб виробництва сушеної цибулі / Бандуренко Г. М., Малежик І. Ф., Левківська Т. М., Судак О. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 06329 ; заявл. 10.06.2016 ; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва сушеної цибулі, який передбачає сортування, калібрування, очищення, доочищення, миття, споліскування, різання, бланшування, сушіння, інспекцію, сортування, дозування, упакування, зберігання, який відрізняється тим, що нарізану цибулю бланшують 1-15 хвилини у розчині, який містить 1-10 % суміші цукрів та 0,01-0,05 % лимонної й аскорбінової кислот при температурі 60-75 °C, сушіння цибулі проводять комбінованим способом шляхом поєднання конвективного з обробкою у полі надвисоких частот, а досушування проводять конвективним способом до вмісту сухих речовин 93-94 %, підтримуючи температуру сировини у межах 50-70 °C. The method of manufacturing dried onions, which involves sorting, sizing, cleaning, refining, washing, rinsing, cutting, blanching, drying, inspection, sorting, batching, packaging, storage, characterized in that the chopped onion blanshuyut 1-15 minutes in a solution containing 1-10% mixture of sugars and 0,01-0,05% citric and ascorbic acid at a temperature of 60-75 ° C, dry onions spend a combined manner through a combination of convective treatment in the field of microwave frequencies and final drying convective way to spend dry matter content 93-94%, maintaining the temperature of raw materials within 50-70 ° C.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25047
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
112642.pdf166.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.