Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25047
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorМалежик, Іван Федорович-
dc.contributor.authorСудак, Оксана Миколаївна-
dc.date.accessioned2017-04-24T08:24:27Z-
dc.date.available2017-04-24T08:24:27Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель112642 UA, А23L 27/16. Спосіб виробництва сушеної цибулі / Бандуренко Г. М., Малежик І. Ф., Левківська Т. М., Судак О. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 06329 ; заявл. 10.06.2016 ; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25047-
dc.description.abstractСпосіб виробництва сушеної цибулі, який передбачає сортування, калібрування, очищення, доочищення, миття, споліскування, різання, бланшування, сушіння, інспекцію, сортування, дозування, упакування, зберігання, який відрізняється тим, що нарізану цибулю бланшують 1-15 хвилини у розчині, який містить 1-10 % суміші цукрів та 0,01-0,05 % лимонної й аскорбінової кислот при температурі 60-75 °C, сушіння цибулі проводять комбінованим способом шляхом поєднання конвективного з обробкою у полі надвисоких частот, а досушування проводять конвективним способом до вмісту сухих речовин 93-94 %, підтримуючи температуру сировини у межах 50-70 °C. The method of manufacturing dried onions, which involves sorting, sizing, cleaning, refining, washing, rinsing, cutting, blanching, drying, inspection, sorting, batching, packaging, storage, characterized in that the chopped onion blanshuyut 1-15 minutes in a solution containing 1-10% mixture of sugars and 0,01-0,05% citric and ascorbic acid at a temperature of 60-75 ° C, dry onions spend a combined manner through a combination of convective treatment in the field of microwave frequencies and final drying convective way to spend dry matter content 93-94%, maintaining the temperature of raw materials within 50-70 ° C.uk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectцибуляuk_UA
dc.subjectцукровий розчинuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectлимона кислотаuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectonionsuk_UA
dc.subjectsugar solutionuk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.subjectlemon aciduk_UA
dc.subjectкафедра процесів і апаратів харчових виробництвuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервуванняuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва сушеної цибулі (Патент на корисну модель № 112642)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
112642.pdf166.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.