Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2508
Title: Особливості формування ринку продовольства в умовах трансформації національної економіки
Authors: Кундєєва, Галина Олексіївна
Соломка, Ольга Миколаївна
Keywords: державне регулювання ринкових відносин
купівельна спроможність населення
ринкова ціна
структура ринку
торгівельна політика держави (експорт і імпорт продуктів харчування)
government regulation of market relations
purchasing power
market price
market structure
trade policy (export and import of food products)
кафедра економічної теорії
Issue Date: 2011
Citation: Кундєєва, Г. О. Особливості формування ринку продовольства в умовах трансформації національної економіки / Г. О. Кундєєва, О. М. Соломка // Вісник ТНЕУ. - 2011. - № 5-1. - С. 128-140.
Abstract: Розглядаються особливості формування продовольчого ринку у зв’язку з трансформаційними змінами в економіки країни. Досліджено основні фактори, що визначають обсяги попиту та пропозиції товарів на продовольчому ринку: купівельна спроможність населення, ринкова ціна, структура ринку, торгівельна політика держави (експорт і імпорт продуктів харчування), державне регулювання ринкових відносин.
The features of formation of the food market due to the transformational changes in the economy. The main factors that determine the volume of demand and supply of goods in the food market: purchasing power, market price, market structure, trade policy (export and import of food products), government regulation of market relations.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2508
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
963.pdf378.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.