DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25084

Название: Використання харчових добавок на основі моркви у харчовій промисловості
Другие названия: The use of nutritional supplements based on carrots in the food industry
Авторы: Бандуренко, Галина Михайлівна
Бессараб, Олександр Семенович
Малежик, Іван Федорович
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Bandurenko, Galina
Bessarab, Alexander
Malezhik, Ivan
Levkivska (Muzika), Tetiana
Ключевые слова: кафедра технології консервування
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
морква
каротин
сушіння
концентрування
добавки
морковь
сушка
концентрирование
сarrots
carotene
drying
concentration
additives
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Використання харчових добавок на основі моркви у харчовій промисловості / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Пробл. старения и долголетия. – 2016. - 25, № 2. - C. 318-323.
Краткий осмотр (реферат): Запропонована комплексна ресурсозберігаюча технологія переробка моркви з отриманням двох базових каротиновмісних продуктів — сухого та рідкого. Такі добавки можна використовувати для вітамінізації м'ясних та рибних страв, ковбасних виробів, фаршів та паштетів, істотно розширити асортимент функціональних продуктів. Їх можна використовувати для корегування харчової цінності харчових продуктів та надавати їм функціональних властивостей. Предложенна комплексная ресурсосберегающая технология переработки моркови с получением двух базовых каротинсодержащих продуктов - сухого и жидкого. Такие добавки можно использовать для витаминизации мясных и рыбных блюд, колбасных изделий, фаршей и паштетов, существенно расширить ассортимент функциональных продуктов. Их можно использовать для корректировки пищевой ценности пищевых продуктов и предоставлять им функциональных свойств. The proposed integrated resource recycling technology carrots to obtain two base products that contain carotene - dry and liquid. Such additives can be used for fortification meat and fish dishes, sausages, minced meat and pate significantly expand the range of functional produktiv.Yih can be used to adjust the nutritional value of food and provide them with functional properties.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25084
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2 Problems of aging and longevity 2016.pdf577,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь