Дослідження режиму очищення стічних вод хлібопекарської промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для вирішення питань про оптимальні режими ферментації визначають максимально можливе зниження забруднень стічних вод за ХСК, встановлювання кількості активного мулу, яка потрібна для цього і за який час це відбувається при тій чи іншій концентрації активного мулу, тобто швидкість ферментації. Були проведені дослідження періодичного процесу аеробної ферментаціїстоків хлібокомбінату в лабораторних умовах в культиваторах.

Опис

Ключові слова

кафедра екологічної безпеки та охорони праці, стічні води, очищення, ХСК, ферментація, активний мул, purification, waste water, COD, fermentation, activated sludge

Бібліографічний опис

Демченко, О. О. Дослідження режиму очищення стічних вод хлібопекарської промисловості / О. О. Демченко, О. А. Семенова // Інноваційні технології та інтенсифікація розвитку національного виробництва : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 жовтня 2016 р., м.Тернопіль. - 2016. – C. 148-150.