Використання рослинних шротів у виробництві затяжного печива спеціального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість збагачення затяжного печива рослинним шротами, що містять білок та клітковину. Досліджено вплив нової сировини на структурно-механічні властивості емульсії та затяжного тіста. Використання шротів дозволяє отримати печиво функціонального призначення, збагачене білками і харчовими волокнами грибів, льону, рапсу, розторопші. The possibility of a protracted cookies enrichment plant meal containing protein and fiber. The influence of new materials for structural and mechanical properties of the emulsion and protracted test. Use meal provides a cookie functionality, enriched with proteins and dietary fiber mushrooms, flax, rape, thistle.

Опис

Ключові слова

затяжне печиво, шрот, емульсія, тісто, функціональний продукт, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, protracted cookies, meal, emulsion, dough, functional product

Бібліографічний опис

Попова, Д. О. Використання рослинних шротів у виробництві затяжного печива спеціального призначення / Д. О. Попова, М. М. Петренко, А. М. Дорохович // «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2016. – С. 137-139.