Екстрактор безперервної дії для рослинної сировини (Патент на винахід № 109087)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Винахід стосується екстрактора безперервної дії для рослинної сировини, який складається з приймального бункера, корпусу з приводом і патрубків підведення екстрагента і відведення відповідно, екстракту та шроту. Корпус для переміщення сировини виконаний у формі жолоба, розміщеного під кутом нахилу, що становить 1/5-1/3 кута тертя між сировиною та поверхнею жолоба, з можливістю виконувати зворотно-поступальні рухи з регульованими частотою та амплітудою коливань і переміщувати матеріал по жолобу знизу-вверх проти спрямованого напрямку переміщення екстрагента, в верхній частині має додаткову розвантажувальну ділянку, розміщену під кутом , що становить 1/3-2/3 кута тертя між сировиною та поверхнею жолоба, з можливістю регулювання її кута нахилу та довжини залежно від виду сировини, а душові розподільники підведення екстрагента встановлені по ширині жолоба перпендикулярно до напрямку переміщення сировини на регульованій відстані l від місця розвантаження шроту, причому, в нижній частині корпус має горизонтально розміщену розділювальну сітку з опуклою перфорованою поверхнею із змонтованим під нею збірником відведення екстракту.

Опис

Ключові слова

віброекстрактор, корпус, інтенсифікація, виброэкстрактор, корпус, интенсификация, vіbro extractor, housing, intensification, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 109087 UA, МПК В01D 11/02 (2006.01) Екстрактор безперервної дії для рослинної сировини / Зав'ялов В. Л., Деканський В. Є., Попова Н. В., Мисюра Т.Г., Бодров В. С., Запорожець Ю. В., Костюк В. С. : заявник Національний університет харчових технологій. — № a 201405645 ; заявл. 26.05.2014 ; опубл. 10.07.2015, Бюл.№ 13, 2015 р.

Зібрання