DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25210

Название: Управління процесом стабілізації водно-спиртових сумішей
Другие названия: Process control of stabilizing of aqueous-alcoholic mixtures
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Мирончук, Валерій Григорович
Kuzmin, Oleg
Mironchuk, Valeriy
Ключевые слова: 1H ЯМР-спектроскопія
1H ЯМР-спектроскопия
1H NMR-spectroscopy
водно-спиртова суміш
водно-спиртовая смесь
aqueous-alcoholic mixture
горілка
водка
vodka
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Кузьмін, О. В. Управління процесом стабілізації водно-спиртових сумішей / О. В. Кузьмін, В. Г. Мирончук // Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів,25-26 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 34.
Краткий осмотр (реферат): Встановлено умови для створення рівноважної структури готового продукту з поліпшеними дегустаційними властивостями. Установлены условия для создания равновесной структуры готового продукта с улучшенными дегустационными свойствами. Terms are set for creation of equilibrium of structure of the prepared product with the improved tasting properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25210
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
34.pdf361,68 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback