Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25216
Назва: Использование 1Н ЯМР-спектроскопии в процессе создания водок
Автори: Кузьмин, Олег Владимирович
Ключові слова: 1H ЯМР-спектроскопия
1H NMR-spectroscopy
водно-спиртовая смесь
aqueous-alcoholic mixture
водка
vodka
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Кузьмин, О. В. Использование 1Н ЯМР-спектроскопии в процессе создания водок / О. В. Кузьмин // Вісник ДонНУЕТ. Технічні науки. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – С. 169–184.
Короткий огляд (реферат): Изучение перспективности использования 1H ЯМР-спектроскопии для определения стабилизации структуры водно-спиртовых смесей, в зависимости от типа технологической воды в процессе создания водок. Study the prospects of determining stabilization of aqueous alcohol mixtures’ structure, depending on processed water nature during the process of sorting’s (vodka) creation with the help of 1H NMR spectroscopy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25216
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
35.pdf596.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.