Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25216
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьмин, Олег Владимирович-
dc.date.accessioned2017-05-13T09:00:02Z-
dc.date.available2017-05-13T09:00:02Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКузьмин, О. В. Использование 1Н ЯМР-спектроскопии в процессе создания водок / О. В. Кузьмин // Вісник ДонНУЕТ. Технічні науки. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – С. 169–184.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25216-
dc.description.abstractИзучение перспективности использования 1H ЯМР-спектроскопии для определения стабилизации структуры водно-спиртовых смесей, в зависимости от типа технологической воды в процессе создания водок. Study the prospects of determining stabilization of aqueous alcohol mixtures’ structure, depending on processed water nature during the process of sorting’s (vodka) creation with the help of 1H NMR spectroscopy.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subject1H ЯМР-спектроскопияuk_UA
dc.subject1H NMR-spectroscopyuk_UA
dc.subjectводно-спиртовая смесьuk_UA
dc.subjectaqueous-alcoholic mixtureuk_UA
dc.subjectводкаuk_UA
dc.subjectvodkauk_UA
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїuk_UA
dc.titleИспользование 1Н ЯМР-спектроскопии в процессе создания водокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35.pdf596.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.