Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, хлебобулочные изделия, bakery products, пшеничні висівки, пшеничные отруби, wheat bran, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами / Н. О. Лець, О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова, В. Ф. Доценко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 12–14 листопада 2014 р. – Харків, 2014. – С. 45-46.