DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25231

Название: Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами
Другие названия: Fortification bakery products food fibers
Авторы: Бортнічук, Олег Вікторович
Цирульнікова, Віта Валентинівна
Доценко, Віктор Федорович
Лець, Наталія Олексіївна
Bortnichuk, Oleg
Tsirulnikova, Vita
Dotsenko, Viktor
Lets, Natalia
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
хлебобулочные изделия
bakery products
пшеничні висівки
пшеничные отруби
wheat bran
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами / Н. О. Лець, О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова, В. Ф. Доценко // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 12–14 листопада 2014 р. – Харків, 2014. – С. 45-46.
Краткий осмотр (реферат): Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Разработка технологий пищевых продуктов диетического, лечебно-профилактического и специального назначения является целесообразным и актуальным, особенно в связи с необходимостью усовершенствования системы питания населения. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25231
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
1(1).pdf65,07 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback